2015-01-11 06:00

2015-01-20 22:46

Framtidsmässa för eleverna

MUNKFORS

På torsdag blir det en annorlunda skoldag i Munkfors. Då anordnas en mässa i Forsnäshallen på temat "Vad ska du göra när du blir stor?".

Med hjälp av företag, organisationer och föreningar ska eleverna i grundskolan få en inblick i vilka yrken och branscher det kan finnas behov av i framtiden samt få exempel på hur man kan skapa egna jobb genom att starta företag. Syftet är att eleverna ska koppla samman studier och framtida yrke med varandra så att de ska hitta rätt utbildning längre fram.

Med hjälp av företag, organisationer och föreningar ska eleverna i grundskolan få en inblick i vilka yrken och branscher det kan finnas behov av i framtiden samt få exempel på hur man kan skapa egna jobb genom att starta företag. Syftet är att eleverna ska koppla samman studier och framtida yrke med varandra så att de ska hitta rätt utbildning längre fram.