2015-01-11 20:09

2015-01-20 22:41

Förlust för Hagfors

INNEBANDY, div 1 mellersta dam

Lockerud Mariestad var i förarsätet i större delen av matchen.

Lockerud Mariestad var i förarsätet i större delen av matchen. I andra var värmländskorna dock i kapp, men tappade till 6–4. Samma mönster upprepade sig sedan i tredje akten, då Hagfors återigen var uppe i likaläge innan de släppte in 7–6. Och den gången orkade inte värmländskorna komma igen.

Mål, Hagfors: Matilda Jansson 3, Amanda Berggren 2, Ida Brokvist.

Lockerud Mariestad var i förarsätet i större delen av matchen. I andra var värmländskorna dock i kapp, men tappade till 6–4. Samma mönster upprepade sig sedan i tredje akten, då Hagfors återigen var uppe i likaläge innan de släppte in 7–6. Och den gången orkade inte värmländskorna komma igen.

Mål, Hagfors: Matilda Jansson 3, Amanda Berggren 2, Ida Brokvist.