2015-01-10 06:00

2015-01-20 23:18

Födelsedagar 10/1

90 år

Inger Kinell

Klässbol

90 år fyller Inger Kinell, Lingården, Klässbol. Hon är bördig från Molkom. Inger har jobbat vid bespisningen i Forshaga skola och på Hotell Gösta Berling i Karlstad samt som husfru på Stadshotellet i Karlstad och fick där Kungliga Patriotiska Sällskapets hedersgåva för långvarig uppskattad arbetsinsats. Hon har också bott i Örebro där hon arbetade på landstinget från 1980 fram till sin pensionering. Hennes intressen är att pyssla i hemmet med blommor och sömnad av både gardiner och kläder. Läsning, att lösa korsord samt matlagning är andra intressen. Hon har också gjort många resor både i Sverige och utomlands. Hon såg också mycket på cykelloppen från Italien då hon tyckte mycket om att se naturen som gled förbi i tv-rutan.

10 år

Isac Ericsson

Karlskoga

10 år fyller Isac Ericsson, Karlskoga. Han går i Karlbergsskolan. På fritiden spelar han fotboll i KB-05 och innebandy i Karlskoga IBF-05. Helst av allt vill han bli fotbollsproffs men han kan också tänka sig att jobba som grävmaskinist.

10 år

Sara Stodne

Karlstad

10 år fyller Sara Stodne, Karlstad. Hon går på Herrhagsskolan. Sara dansar på Dansstudion tre gånger i veckan och hon satsar på att jobba med dans.

80 år

Barbro Carlson

Åmål

80 år fyller Barbro Carlson, Hesselbomsvägen 46, Åmål. Hon är född i Timrå. Hennes stora intresse har varit sång och musik och hon var sångsolist i bland annat olika kyrkor under största delen av sitt liv.

10 år

Selma Johansson

Kristinehamn

10 år fyller Selma Johansson, Kristinehamn. Hon går i Södermalmsskolan. På fritiden är hon med kompisar, tycker om att spela fotboll, tränar gymnastik, dansar, spelar tvärflöjt, rider och vill vara så mycket som möjligt i stallet. Selma vill jobba som härfrisörska, konditor eller jobba i en pysselaffär.

10 år

Thea Orefjord

Karlstad

10 år fyller Thea Orefjord, Karlstad. Hon går i Fredricelundsskolan. Thea dansar balett, spelar gitarr, men allra mest satsar hon på curling. Ännu så länge har hon inte så många framtidsplaner utan vill först bli vuxen och läsa vidares å hon får ett bra yrke som hon trivs med.

10 år

Malin Johansson

Kristinehamn

10 år fyller Malin Johansson, Kristinehamn. Hon går i Jakobsbergsskolan och de roligaste ämnena är bild och matte. På fritiden leker hon med vänner, tränar friidrott i IFK och gymnastik i Kristinehamns gymnastiksällskap. När hon blir stor vill hon bli frisör.

70 år

Kent Jensen

Kil

70 år fyller Kent Jensen, Stationsvägen 15, Kil. I sitt yrkesverksamma liv har han jobbat som träindustriarbetare på Jacobssons Industrier i Säffle som montör på Thermia i Arvika, och i Stockholm som radiomontör på Standard Radio och som svarvare på LM Ericsson. Några av hans intressen är fiske, cykelturer och husvagnsboende.

90 år

Inger Kinell

Klässbol

90 år fyller Inger Kinell, Lingården, Klässbol. Hon är bördig från Molkom. Inger har jobbat vid bespisningen i Forshaga skola och på Hotell Gösta Berling i Karlstad samt som husfru på Stadshotellet i Karlstad och fick där Kungliga Patriotiska Sällskapets hedersgåva för långvarig uppskattad arbetsinsats. Hon har också bott i Örebro där hon arbetade på landstinget från 1980 fram till sin pensionering. Hennes intressen är att pyssla i hemmet med blommor och sömnad av både gardiner och kläder. Läsning, att lösa korsord samt matlagning är andra intressen. Hon har också gjort många resor både i Sverige och utomlands. Hon såg också mycket på cykelloppen från Italien då hon tyckte mycket om att se naturen som gled förbi i tv-rutan.

10 år

Isac Ericsson

Karlskoga

10 år fyller Isac Ericsson, Karlskoga. Han går i Karlbergsskolan. På fritiden spelar han fotboll i KB-05 och innebandy i Karlskoga IBF-05. Helst av allt vill han bli fotbollsproffs men han kan också tänka sig att jobba som grävmaskinist.

10 år

Sara Stodne

Karlstad

10 år fyller Sara Stodne, Karlstad. Hon går på Herrhagsskolan. Sara dansar på Dansstudion tre gånger i veckan och hon satsar på att jobba med dans.

80 år

Barbro Carlson

Åmål

80 år fyller Barbro Carlson, Hesselbomsvägen 46, Åmål. Hon är född i Timrå. Hennes stora intresse har varit sång och musik och hon var sångsolist i bland annat olika kyrkor under största delen av sitt liv.

10 år

Selma Johansson

Kristinehamn

10 år fyller Selma Johansson, Kristinehamn. Hon går i Södermalmsskolan. På fritiden är hon med kompisar, tycker om att spela fotboll, tränar gymnastik, dansar, spelar tvärflöjt, rider och vill vara så mycket som möjligt i stallet. Selma vill jobba som härfrisörska, konditor eller jobba i en pysselaffär.

10 år

Thea Orefjord

Karlstad

10 år fyller Thea Orefjord, Karlstad. Hon går i Fredricelundsskolan. Thea dansar balett, spelar gitarr, men allra mest satsar hon på curling. Ännu så länge har hon inte så många framtidsplaner utan vill först bli vuxen och läsa vidares å hon får ett bra yrke som hon trivs med.

10 år

Malin Johansson

Kristinehamn

10 år fyller Malin Johansson, Kristinehamn. Hon går i Jakobsbergsskolan och de roligaste ämnena är bild och matte. På fritiden leker hon med vänner, tränar friidrott i IFK och gymnastik i Kristinehamns gymnastiksällskap. När hon blir stor vill hon bli frisör.

70 år

Kent Jensen

Kil

70 år fyller Kent Jensen, Stationsvägen 15, Kil. I sitt yrkesverksamma liv har han jobbat som träindustriarbetare på Jacobssons Industrier i Säffle som montör på Thermia i Arvika, och i Stockholm som radiomontör på Standard Radio och som svarvare på LM Ericsson. Några av hans intressen är fiske, cykelturer och husvagnsboende.