2015-01-09 06:00

2015-01-20 23:18

Födelsedagar 9/1

10 år

Emilia Thunholm

Filipstad

10 år fyller Emilia Thunholm, Filipstad. Hon går i Strandvägsskolan. På fritiden spelar hon fotboll och innebandy, är med kompisar och är intresserad av smink och kläder. När hon blir stor vill hon bli make up-artist.

10 år

Sara Moström

Karlstad

10 år fyller Sara Moström, Karlstad. Hon går i Stockfallets skola. På fritiden rider hon, tycker mycket om djur, tränar konståkning i FBK och gymnastik i Karlstad gymnastikförening. Sommartid hinner hon också med att spela fotboll i NIF. Sara vill jobba med barn eller djur.

10 år

Emilia Thunholm

Filipstad

10 år fyller Emilia Thunholm, Filipstad. Hon går i Strandvägsskolan. På fritiden spelar hon fotboll och innebandy, är med kompisar och är intresserad av smink och kläder. När hon blir stor vill hon bli make up-artist.

10 år

Sara Moström

Karlstad

10 år fyller Sara Moström, Karlstad. Hon går i Stockfallets skola. På fritiden rider hon, tycker mycket om djur, tränar konståkning i FBK och gymnastik i Karlstad gymnastikförening. Sommartid hinner hon också med att spela fotboll i NIF. Sara vill jobba med barn eller djur.