2015-01-08 14:25

2015-01-20 22:40

Söker bidrag till en tarotkortlek

ARVIKA/MALMÖ

Ingrid "Lalla" Oledal, född och uppvuxen i Arvika men nu bosatt i Malmö, har vänt sig till sin hemkommun med en förfrågan.

I sin nya hemstad är hon verksam som aktiv konstnär, klubbarrangör och designer med inriktning på hårdrock. Nu söker hon, tillsammans med det kvinnofrämjande konstnärskollektivet Flares, ett bidrag på 7 000 kronor för att skapa en tarotkortlek och göra stora tryck för en turnerande utställning som de bland annat vill visa i Arvika.

I sin nya hemstad är hon verksam som aktiv konstnär, klubbarrangör och designer med inriktning på hårdrock. Nu söker hon, tillsammans med det kvinnofrämjande konstnärskollektivet Flares, ett bidrag på 7 000 kronor för att skapa en tarotkortlek och göra stora tryck för en turnerande utställning som de bland annat vill visa i Arvika.