2015-01-08 06:00

2015-01-20 23:18

Etta och tvåa i egen cup

KARLSTAD

I årets upplaga av Julpucken, Färjestads turnering för U13-lag, knep FBK:s båda lag såväl guld- som silverplatsen.

Totalt deltog åtta lag i cupen. Värmland representerades även av Kristinehamn HT och Forshaga IF.

Båda FBK:s lag gick obesegrade genom gruppspelet. I den ena seminfinalen vann FBK vit över Boo Hockey med 2–1. Semifinalen mellan FBK grön över Hanhals IF var mycket jämn och till slut vann FBK efter straffar. Även finalen mellan de två FBK-lagen blev en jämn historia där till slut FBK grön vann med 4–3. Boo Hockey slutade på tredje plats, Kristinehamn blev femma.

Totalt deltog åtta lag i cupen. Värmland representerades även av Kristinehamn HT och Forshaga IF.

Båda FBK:s lag gick obesegrade genom gruppspelet. I den ena seminfinalen vann FBK vit över Boo Hockey med 2–1. Semifinalen mellan FBK grön över Hanhals IF var mycket jämn och till slut vann FBK efter straffar. Även finalen mellan de två FBK-lagen blev en jämn historia där till slut FBK grön vann med 4–3. Boo Hockey slutade på tredje plats, Kristinehamn blev femma.