2015-01-07 06:00

2015-01-20 22:40

Tuff utmaningi Dygnslaget

GRUMS

Den sjuttonde upplagan av badmintontävlingen Dygnslaget avgjordes den 3 januari i Grums.

I år gjorde den verkligen skäl för namnet då tävlingen började klockan nio på lördagsmorgonen och slutade först när sista smashen slagits in vid elvatiden på söndag förmiddag. Ett tufft schema för de flesta med många matcher och lite sömn, men denna lite udda tävlingsform tilltalar allt fler spelare och i år var det ett rekordstort deltagande.

Arvika Badmintonklubb var representerade med ett tiotal spelare som samtliga gjorde bra ifrån sig.

Extra beröm förtjänar Thea Zethelius som blev tvåa i damsingel C efter en knapp finalförlust, Anna Fernlöf och Arvid Johannson som slutade tvåa i mixeddubbel C efter inspirerat parspel, samt helgens enda klassegrare från Arvika Badmintonklubb, Nils Johansson och Marcus Johansson, som gick hela vägen i herrdubbel U 15.

Nu väntar en månad med mycket träning innan Arvika i februari tar sats mot Badmintontrofén i Kristinehamn och Vikingaslaget i Sollentuna.

I år gjorde den verkligen skäl för namnet då tävlingen började klockan nio på lördagsmorgonen och slutade först när sista smashen slagits in vid elvatiden på söndag förmiddag. Ett tufft schema för de flesta med många matcher och lite sömn, men denna lite udda tävlingsform tilltalar allt fler spelare och i år var det ett rekordstort deltagande.

Arvika Badmintonklubb var representerade med ett tiotal spelare som samtliga gjorde bra ifrån sig.

Extra beröm förtjänar Thea Zethelius som blev tvåa i damsingel C efter en knapp finalförlust, Anna Fernlöf och Arvid Johannson som slutade tvåa i mixeddubbel C efter inspirerat parspel, samt helgens enda klassegrare från Arvika Badmintonklubb, Nils Johansson och Marcus Johansson, som gick hela vägen i herrdubbel U 15.

Nu väntar en månad med mycket träning innan Arvika i februari tar sats mot Badmintontrofén i Kristinehamn och Vikingaslaget i Sollentuna.