2015-01-07 06:00

2015-01-20 22:45

Nu får det vara nog

RAKETER

Hur kan man som förälder tillåta att små barn, långt under 18 år, får ha obegränsad tillgång till smällare och raketer , utan minsta tillsyn av vuxna, strax efter julafton till långt in på nya året? Ska vi behöva acceptera att det skjuts både dagtid och sena kvällar runt våra hus. Att det finns djur , hundar, kaniner, katter runt omkring visas ingen hänsyn. Är det inte dags att polisen och socialen slutar blunda för detta?

Djurvän

Hur kan man som förälder tillåta att små barn, långt under 18 år, får ha obegränsad tillgång till smällare och raketer , utan minsta tillsyn av vuxna, strax efter julafton till långt in på nya året? Ska vi behöva acceptera att det skjuts både dagtid och sena kvällar runt våra hus. Att det finns djur , hundar, kaniner, katter runt omkring visas ingen hänsyn. Är det inte dags att polisen och socialen slutar blunda för detta?

Djurvän