2015-01-07 16:27

2015-01-20 22:46

Augustsson till VM-kval

INNEBANDY

Det blir ett ungt svenskt damlandslag i innebandyns VM-kval i Poznan i Polen den 4–8 februari.

I truppen finns bland andra värmländskan Adina Augustsson, före detta Hagfors IF.

Svenskorna möter Polen, Holland, Estland och Tyskland.

Målvakter: Erika Johansson, Huddinge, och Sophia Lundmark, Endre.

Backar: Malin Eriksson, Djurgården, Åsa Tjusberg, Rönnby Västerås, Stephanie Boberg, Pixbo Wallenstam, Anna Moberg och Olivia Ruthström, Endre, Elin Gabrielasson, Uppsala, samt Jennifer Lindholm, Telge.

Forwardar: Adina Augustsson och Evelina Rösnäs, Rönnby Västerås, Amanda Öhman, Dalen, Julia Larsson, Lisa Andebratt och Alicia Fylke, Pixbo Wallenstam, Elin Björkman, Falun, Malin Andréasson, Kais Mora, Nathalie Jakobsson, Iksu, Matilda Sjödin, Djurgården, plus Jennifer Stålhult, Täby.

I truppen finns bland andra värmländskan Adina Augustsson, före detta Hagfors IF.

Svenskorna möter Polen, Holland, Estland och Tyskland.

Målvakter: Erika Johansson, Huddinge, och Sophia Lundmark, Endre.

Backar: Malin Eriksson, Djurgården, Åsa Tjusberg, Rönnby Västerås, Stephanie Boberg, Pixbo Wallenstam, Anna Moberg och Olivia Ruthström, Endre, Elin Gabrielasson, Uppsala, samt Jennifer Lindholm, Telge.

Forwardar: Adina Augustsson och Evelina Rösnäs, Rönnby Västerås, Amanda Öhman, Dalen, Julia Larsson, Lisa Andebratt och Alicia Fylke, Pixbo Wallenstam, Elin Björkman, Falun, Malin Andréasson, Kais Mora, Nathalie Jakobsson, Iksu, Matilda Sjödin, Djurgården, plus Jennifer Stålhult, Täby.