2015-01-02 06:00

2015-01-20 22:45

Tokiga idéeri Forshaga

SOPSORTERING:

Forshaga kommun har nu fått idéer om sopsortering: vi ska ha sex soppåsar under diskbänken!

Det är ingen hejd på tokiga förslag från politikerna. Jag har inte plats under diskbänken för dessa påsar, och jag har inget matavfall då jag inte lagar mer mat än jag äter upp. Nu lägger jag allt brännbart i min soptunna, metall och glas kör jag bort. Detta tänker jag fortsätta med. Jag tänker inte sopsortera bara för att någon politiker fått en tokig idé!

Dejebo

Forshaga kommun har nu fått idéer om sopsortering: vi ska ha sex soppåsar under diskbänken!

Det är ingen hejd på tokiga förslag från politikerna. Jag har inte plats under diskbänken för dessa påsar, och jag har inget matavfall då jag inte lagar mer mat än jag äter upp. Nu lägger jag allt brännbart i min soptunna, metall och glas kör jag bort. Detta tänker jag fortsätta med. Jag tänker inte sopsortera bara för att någon politiker fått en tokig idé!

Dejebo