2015-01-02 06:00

2015-01-20 22:40

Skiftandepriser påmässa

KARLSTAD:

Det är konstigt att man till förra helgens samlarmässa annonserade om två olika entréavgifter: 90 respektive 50 kronor. Och när man kom dit, så var det ytterligare ett pris: 100 kronor, före en viss tid. Ska man inte annonsera om det? Det känns ju lite bedrägligt annars...

Och när man ville ha kvitto, så fick man inget! Bara en stämpel... Är det inte lag på att ha kassaapparat? Man börjar undra hur den där verksamheten bedrivs!

Oslo

Det är konstigt att man till förra helgens samlarmässa annonserade om två olika entréavgifter: 90 respektive 50 kronor. Och när man kom dit, så var det ytterligare ett pris: 100 kronor, före en viss tid. Ska man inte annonsera om det? Det känns ju lite bedrägligt annars...

Och när man ville ha kvitto, så fick man inget! Bara en stämpel... Är det inte lag på att ha kassaapparat? Man börjar undra hur den där verksamheten bedrivs!

Oslo