2015-01-02 06:00

2015-01-20 22:40

Prova på attvara ödmjuk

EXPEDITER:

Svar till signaturen Bortskrämd kund (NWT 29/12):

Du ondgör dig över att så många expediter är arroganta. Jag skulle tvärtom vilja tacka alla hjälpsamma, trevliga expediter! Man blir oftast väl mottagen och får ett leende på de flesta ställen. En stor kram till all butikspersonal och övriga serviceanställda som hjälpte oss kunder i julrushen, de gör ett bra jobb!

Och till dig vill jag säga: pröva att vara ödmjuk och trevlig mot människor du möter och var inte så kritisk. Då ska du se att du mår bättre. Som man bemöter andra blir man själv bemött!

Charlotta

Svar till signaturen Bortskrämd kund (NWT 29/12):

Du ondgör dig över att så många expediter är arroganta. Jag skulle tvärtom vilja tacka alla hjälpsamma, trevliga expediter! Man blir oftast väl mottagen och får ett leende på de flesta ställen. En stor kram till all butikspersonal och övriga serviceanställda som hjälpte oss kunder i julrushen, de gör ett bra jobb!

Och till dig vill jag säga: pröva att vara ödmjuk och trevlig mot människor du möter och var inte så kritisk. Då ska du se att du mår bättre. Som man bemöter andra blir man själv bemött!

Charlotta