2015-01-02 06:00

2015-01-20 23:13

Födelsedagar 2/1

10 år

Isa Stöllman

Sunne

10 år fyller Isa Stöllman, Sunne. Hon går i Skäggebergsskolan. Isa går på drama, dansar balett och jazz, spelar basket, sjunger i kör och umgås med sina vänner. När hon blir stor vill hon bli skådespelerska.

10 år

Elias Beijerstam

Skoghall

10 år fyller Elias Beijerstam, Skoghall. Han går i Mörmoskolan. På fritiden spelar han innebandy och leker med kompisar. Elias vill bli innebandyproffs, hockeyproffs eller husbyggare/snickare.

10 år

Maja Holgersson

Karlstad

10 år fyller Maja Holgersson, Lorensberg. Hon går på Kroppkärrsskolan. Maja älskar hästar och rider hops KRK, spelar fotboll i Norrstrands IF, dansar och spelar gitarr. I framtiden vill hon arbeta med hästar och gärna bli ridproffs.

10 år

Isa Stöllman

Sunne

10 år fyller Isa Stöllman, Sunne. Hon går i Skäggebergsskolan. Isa går på drama, dansar balett och jazz, spelar basket, sjunger i kör och umgås med sina vänner. När hon blir stor vill hon bli skådespelerska.

10 år

Elias Beijerstam

Skoghall

10 år fyller Elias Beijerstam, Skoghall. Han går i Mörmoskolan. På fritiden spelar han innebandy och leker med kompisar. Elias vill bli innebandyproffs, hockeyproffs eller husbyggare/snickare.

10 år

Maja Holgersson

Karlstad

10 år fyller Maja Holgersson, Lorensberg. Hon går på Kroppkärrsskolan. Maja älskar hästar och rider hops KRK, spelar fotboll i Norrstrands IF, dansar och spelar gitarr. I framtiden vill hon arbeta med hästar och gärna bli ridproffs.