2014-12-26 08:06

2015-01-20 22:45

Misshandlade man med knytnävslag

KARLSTAD

En 24-årig man tvingade sig in i en bostad och misshandlade en man i Karlstad vid 17-tiden på juldagskvällen.

24-åringen ska ha trängt sig in i en lägenhet, där en man och en kvinna befann sig. Han misshandlade mannen med knytnävslag och hotade både mannen och kvinnan med att vidta andra åtgärder om de kontaktade polisen.

24-åringen hade narkotika och dopingpreparat på sig uppger polisen. Han greps och är misstänkt för misshandel, hemfridsbrott, övergrepp i rättssak, dopingbrott samt ringa narkotikabrott. Mannen anhölls senare.

24-åringen ska ha trängt sig in i en lägenhet, där en man och en kvinna befann sig. Han misshandlade mannen med knytnävslag och hotade både mannen och kvinnan med att vidta andra åtgärder om de kontaktade polisen.

24-åringen hade narkotika och dopingpreparat på sig uppger polisen. Han greps och är misstänkt för misshandel, hemfridsbrott, övergrepp i rättssak, dopingbrott samt ringa narkotikabrott. Mannen anhölls senare.