2014-12-26 09:15

2015-01-20 22:45

Man rånad och knivskuren - en misstänkt

KARLSTAD

(UPPDATERAD) En man i 20-årsåldern blev rånad och knivskuren på Drottinggatan i Karlstad på annandagsmorgonen. Larmet kom vid 7.49 till polisen.

En man i 20-årsåldern blev rånad och knivskuren på Drottinggatan i Karlstad på annandagsmorgonen. Larmet kom vid 7:49 till polisen. Mannen blev stoppad av en annan man som rånade honom på hans mobiltelefon. Rånaren ska även ha knivskurit mannen uppger polisen. Mannen fördes till sjukhus men fick inga livshotande skador utan behövde mest omplåstring och kunde senare lämna sjukhuset.

Polisen tror att det är flera gärningsmän som har gjort det med uppsåt och i samförstånd och senare under fredagen kunde fyra män, alla under 18, gripas. De är misstänkta för två olika brott, dels ett rån och dels en misshandel och olaga hot.

Samtliga män kunde senare släppas. Polisen har i nuläget en misstänkt men ingen gripen.

En man i 20-årsåldern blev rånad och knivskuren på Drottinggatan i Karlstad på annandagsmorgonen. Larmet kom vid 7:49 till polisen. Mannen blev stoppad av en annan man som rånade honom på hans mobiltelefon. Rånaren ska även ha knivskurit mannen uppger polisen. Mannen fördes till sjukhus men fick inga livshotande skador utan behövde mest omplåstring och kunde senare lämna sjukhuset.

Polisen tror att det är flera gärningsmän som har gjort det med uppsåt och i samförstånd och senare under fredagen kunde fyra män, alla under 18, gripas. De är misstänkta för två olika brott, dels ett rån och dels en misshandel och olaga hot.

Samtliga män kunde senare släppas. Polisen har i nuläget en misstänkt men ingen gripen.