2014-12-22 15:36

2015-01-20 22:45

Julen i Baptistkyrkan

KARLSKOGA

Baptistförsamlingen kommer att delta i det ekumeniska alternativa julfirandet på 39;an under julafton och juldagen samt i Nytt Livs lokaler på annandag jul.

På juldagsmorgonen firas Julotta i Baptistkyrkan och Martin Hårsmar svarar för predikan. Samlingen leds av Christine Beckman och det blir körsång. I söndagseftermiddagens gudstjänst predikar Stanley Eklind och Olof Beckman leder samlingen. Jenny och Erik Forsling svarar för sång och musik.

På juldagsmorgonen firas Julotta i Baptistkyrkan och Martin Hårsmar svarar för predikan. Samlingen leds av Christine Beckman och det blir körsång. I söndagseftermiddagens gudstjänst predikar Stanley Eklind och Olof Beckman leder samlingen. Jenny och Erik Forsling svarar för sång och musik.