2014-12-21 17:44

2015-01-20 23:12

Julfest blev barnfest

HAGFORS

Barnens stora julfest blev en stor barnfest.

Det var inte långt från fullsatt i salongen där Tords band inledde festen med sina medryckande melodier. De fick tomtemor och tomtefar att gå upp och dansa framför scenen och ett tu tre så hade det utvecklats till en långdans som ringlade runt i biosalongen.

Ingen dans runt granen alltså men väl godis och tårta som arrangemanget sponsrats med. Det smaskades såväl i foajén och en våning upp innan det var dags att åter bänka sig i biosalongen – för en kortfilmsfestival. Svenska Filminstitutet hade utlyst en kortfilmsdag på årets kortaste dag och bidragit till att det kunde uppmärksammas även i Hagfors.

Det var inte långt från fullsatt i salongen där Tords band inledde festen med sina medryckande melodier. De fick tomtemor och tomtefar att gå upp och dansa framför scenen och ett tu tre så hade det utvecklats till en långdans som ringlade runt i biosalongen.

Ingen dans runt granen alltså men väl godis och tårta som arrangemanget sponsrats med. Det smaskades såväl i foajén och en våning upp innan det var dags att åter bänka sig i biosalongen – för en kortfilmsfestival. Svenska Filminstitutet hade utlyst en kortfilmsdag på årets kortaste dag och bidragit till att det kunde uppmärksammas även i Hagfors.