2014-12-19 06:00

2015-01-20 23:11

Födelsedagar 19/12

80 å

Elsie Karlsson

Karlskoga

80 år fyller Elsie Karlsson, Bohultsgatan 8 C, Karlskoga. Hon är bördig från Blomsterås, Fagerås. Efter folkskola i Gullspång flyttade hon till Karlsborg och arbetade inom restaurangbranschen för att senare utbilda sig till vårdbiträde. I 25 år jobbade hon inom äldreomsorgen i Degerfors och var dessförinnan dagmamma. Hennes intressen är barn och barnbarn och sedan en tid tillbaka bor hon på äldreboendet Solbringen.

80 å

Elsie Karlsson

Karlskoga

80 år fyller Elsie Karlsson, Bohultsgatan 8 C, Karlskoga. Hon är bördig från Blomsterås, Fagerås. Efter folkskola i Gullspång flyttade hon till Karlsborg och arbetade inom restaurangbranschen för att senare utbilda sig till vårdbiträde. I 25 år jobbade hon inom äldreomsorgen i Degerfors och var dessförinnan dagmamma. Hennes intressen är barn och barnbarn och sedan en tid tillbaka bor hon på äldreboendet Solbringen.