2014-12-19 06:00

2015-01-20 23:11

Dags för tomteparad

DALS LÅNGED: Gammal jultradition som lever och frodas

Nu på söndag, den 21 december, är det dags för den årliga tomteparaden i Dals Långed, en tradition som föddes år 1948.

Som vanligt åker tomtarna lastbil genom centrum och de kommer att sjunga och tomta på Ängbäcksgården innan de stannar till vid granen i centrala Dals Långed. Där blir det dans kring granen och utdelning av godispåsar till alla barn. Några lyckliga småttingar kommer också att vinna delar av sin önskelista från tomtemor.

Som vanligt åker tomtarna lastbil genom centrum och de kommer att sjunga och tomta på Ängbäcksgården innan de stannar till vid granen i centrala Dals Långed. Där blir det dans kring granen och utdelning av godispåsar till alla barn. Några lyckliga småttingar kommer också att vinna delar av sin önskelista från tomtemor.