2014-12-19 06:00

2015-01-20 22:44

Behöver inga ovisa män

EXTRAVALET: Alla måste kavla upp blusärmarna

Snart är det dags för Dori(s) att fira jul. Men, hur blir det nu? Av de tre vice männen har ju en visat sig vara allt annat än vis! Och nu till julen åker han nog hem till det landskap som historiskt sett tillhört Sverige ganska kort tid. Det har inte Dori(s) några problem med.

Men blir ju lite orolig för att denne vice man känner sig som en vilsen man. Han har ju så lätt att bli ledsen. Dori(s) vill att alla i Sverige boende skall få känna lite glädje på julen! Därför vänder Dori(s) andra kinden till åt både vice män och ställföreträdande partiledare. Men när julen är slut ställer sig Dori(s) på barrikaderna för att svinga handväskan igen. Dori(s) uppmanar alla att kavla upp blusärmarna ända fram till den 22 mars.

För är det något Sverige inte behöver varken före, under eller efter jul så är det ovisa män!


Dori(s)

Snart är det dags för Dori(s) att fira jul. Men, hur blir det nu? Av de tre vice männen har ju en visat sig vara allt annat än vis! Och nu till julen åker han nog hem till det landskap som historiskt sett tillhört Sverige ganska kort tid. Det har inte Dori(s) några problem med.

Men blir ju lite orolig för att denne vice man känner sig som en vilsen man. Han har ju så lätt att bli ledsen. Dori(s) vill att alla i Sverige boende skall få känna lite glädje på julen! Därför vänder Dori(s) andra kinden till åt både vice män och ställföreträdande partiledare. Men när julen är slut ställer sig Dori(s) på barrikaderna för att svinga handväskan igen. Dori(s) uppmanar alla att kavla upp blusärmarna ända fram till den 22 mars.

För är det något Sverige inte behöver varken före, under eller efter jul så är det ovisa män!


Dori(s)