2014-12-12 06:00

2015-01-20 22:44

Sluta ge äldre en julblomma

GÅVA

Snälla Hammarö församling, använd blomsterfondens pengar till något vettigare än julblomma till alla över 80 år och varje år. Vi kanske inte känner oss så gamla och ensamma att vi måste ha en blomma för det. Just nu finns många hjälpbehövande exempelvis i flyktingläger, ensamkommande flyktingbarn, tiggarna på våra gator. Där kommer pengarna bättre till användning.

Hammaröbo, snart 80 år

Snälla Hammarö församling, använd blomsterfondens pengar till något vettigare än julblomma till alla över 80 år och varje år. Vi kanske inte känner oss så gamla och ensamma att vi måste ha en blomma för det. Just nu finns många hjälpbehövande exempelvis i flyktingläger, ensamkommande flyktingbarn, tiggarna på våra gator. Där kommer pengarna bättre till användning.

Hammaröbo, snart 80 år