2014-12-12 06:00

2015-01-20 23:10

Klappjakten en succé

SUNNE: 6 000 häften har delats ut

De två första veckorna delades 6 000 häften ut och mellan 300–400 Klappjaktshäften har lämnats in till tävlingen.
Trots att julhandeln ännu inte har kommit i gång på allvar.
– Jag kan inte säga annat än att Klappjakten är en succé, konstaterar Fredrik Johansson, Skutt.

Klappjakten började i slutet av november och går ut på att en kund som handlar i en av de 26 butiker och andra försäljningsställen som anslutit sig till Klappjakten, får ett häfte. För varje hundring man handlar får man en stämpel i häftet. När man samlat femton stämplar, kan man lämna häftet i Skutts brevlåda som sitter på Teatertorget. Sedan är man med i en tävling och har chansen att vinna presentkort om 500 kronor styck från de deltagande butikerna, totalt 10 000 kronor.

Beställde fler häften

Det är första gången Klappjakten arrangeras på det här sättet i Sunne, och Fredrik Johansson kan inte kalla det annat än en succé.

– Jag började med att dela ut 100 häften till varje butik. Efter sex timmar var häftena slut i första butiken, och det var en helt vanlig onsdag en månad innan jul. Sedan har butiker och försäljningsställen ringt mig varje dag och bett om fler häften. Jag har beställt ytterligare 4 000 häften, och i väntan på dem har jag fått kopiera extrahäften på vanligt papper. Så visst är det succé, med tanke på att den stora julhandeln inte har kommit i gång än.

Klappjakten pågår till och med 23 december.

Klappjakten började i slutet av november och går ut på att en kund som handlar i en av de 26 butiker och andra försäljningsställen som anslutit sig till Klappjakten, får ett häfte. För varje hundring man handlar får man en stämpel i häftet. När man samlat femton stämplar, kan man lämna häftet i Skutts brevlåda som sitter på Teatertorget. Sedan är man med i en tävling och har chansen att vinna presentkort om 500 kronor styck från de deltagande butikerna, totalt 10 000 kronor.

Beställde fler häften

Det är första gången Klappjakten arrangeras på det här sättet i Sunne, och Fredrik Johansson kan inte kalla det annat än en succé.

– Jag började med att dela ut 100 häften till varje butik. Efter sex timmar var häftena slut i första butiken, och det var en helt vanlig onsdag en månad innan jul. Sedan har butiker och försäljningsställen ringt mig varje dag och bett om fler häften. Jag har beställt ytterligare 4 000 häften, och i väntan på dem har jag fått kopiera extrahäften på vanligt papper. Så visst är det succé, med tanke på att den stora julhandeln inte har kommit i gång än.

Klappjakten pågår till och med 23 december.