2014-12-11 14:49

2015-01-20 22:44

Luciafirande i Brokyrkan

ÅTORP

På luciadagens morgon åker en bil fullastad med julklappar från Åtorp till Karlskrona.

Paketen ska delas ut till barn i Litauen och som färdigställts av skolelever, scouter och ortsbor. Brokyrkans församling har ansvarat för insamlingen. Från Karlskrona tar Walla Carlsson vid och fraktar dem vidare med lastbil och båt till barn som annars blir utan julklapp.

På lördagskvällen blir det sedvanligt Luciafirande och lussefika i Brokyrkan Persbol. En julmusikal med barn, ungdomar och Prisma blir det på söndagseftermiddagen.

Paketen ska delas ut till barn i Litauen och som färdigställts av skolelever, scouter och ortsbor. Brokyrkans församling har ansvarat för insamlingen. Från Karlskrona tar Walla Carlsson vid och fraktar dem vidare med lastbil och båt till barn som annars blir utan julklapp.

På lördagskvällen blir det sedvanligt Luciafirande och lussefika i Brokyrkan Persbol. En julmusikal med barn, ungdomar och Prisma blir det på söndagseftermiddagen.