2014-12-11 06:00

2015-01-20 22:44

Flicka misshandlad på Ikea

KARLSTAD

En 37-årig Karlstadsbo åtalas för att ha misshandlat en 14-årig flicka och en 63-årig kvinna på Ikea i Karlstad.

Händelsen inträffade den 14 september. Mannen ska ha slagit flickan i ansiktet. Han ska också ha tagit tag i kvinnan, som är anhörig till flickan, och med ett grepp om hennes tröja ryckt henne fram och tillbaka.

Flickans mamma och ytterligare en person, som såg vad som hände, kommer att kallas som vittnen till rättegången.

Händelsen inträffade den 14 september. Mannen ska ha slagit flickan i ansiktet. Han ska också ha tagit tag i kvinnan, som är anhörig till flickan, och med ett grepp om hennes tröja ryckt henne fram och tillbaka.

Flickans mamma och ytterligare en person, som såg vad som hände, kommer att kallas som vittnen till rättegången.