2014-12-09 11:12

2015-01-20 23:09

Ny norsk konsul i Karlstad

KARLSTAD

Norges utrikesminister har utnämnt en norsk honorär konsul i Karlstad.

Det är Maria Hollander, vd för Paper Province, som har fått utnämningen. Hon kommer att ansvara för Värmlands län.

Konsulatet har sin verksamhet i Paper Province lokaler och öppnade den 17 november i år. Redan idag är handeln stor mellan Norge och Sverige - Värmland har här en central roll och konsulatet i Karlstad anses vara en av Norges viktigaste honorärkonsulat i Sverige.

Det är Maria Hollander, vd för Paper Province, som har fått utnämningen. Hon kommer att ansvara för Värmlands län.

Konsulatet har sin verksamhet i Paper Province lokaler och öppnade den 17 november i år. Redan idag är handeln stor mellan Norge och Sverige - Värmland har här en central roll och konsulatet i Karlstad anses vara en av Norges viktigaste honorärkonsulat i Sverige.