2014-12-08 11:32

2015-01-20 22:43

Örnens andra seger

INNEBANDY, div 2 damer

Örnen tog på söndagen en mycket viktig seger i jakten på fortsatt spel i division 2.

De spelade mot Heden på bortaplan och vann med hela 10–3. Detta var Örnens andra seger som nu ligger sexa i division 2. Men det är oerhört jämnt i tabellen. Caroline Lundh spelade en viktig roll då hon gjorde hela fyra mål.

Mål, Örnen: Caroline Lundh 4, Sara Johansson, Linnéa Widercrantz, Therese Johansson, Amanda Engh, Jenny Nilson, Miriam Nilsson.

De spelade mot Heden på bortaplan och vann med hela 10–3. Detta var Örnens andra seger som nu ligger sexa i division 2. Men det är oerhört jämnt i tabellen. Caroline Lundh spelade en viktig roll då hon gjorde hela fyra mål.

Mål, Örnen: Caroline Lundh 4, Sara Johansson, Linnéa Widercrantz, Therese Johansson, Amanda Engh, Jenny Nilson, Miriam Nilsson.