2018-08-22 21:19

2018-08-22 21:19

Litet lokalt Almedalen på parkering

HAMMARÖ

På söndag, den 26 augusti, ställer åtta partier upp sig på Ica Kvantums parkering.

Representanter kommer bli utfrågade på en scen, men också få fri tid att tala. Det hela avslutas sedan med en debatt. Evenemanget kallas för Hammarös Almedalen.

– Jag tror att det finns ett stort intresse från kommuninvånarna att träffa politikerna. Och politikerna får för lite kredd för det de gör. Både opposition och majoritet är lika viktiga. Nu vill jag lyfta dem. Kommunvalet är väldigt personligt, jag tror vi måste träffa våra politiker för att bilda en uppfattning. Min butik ligger också i ett område där befolkningen växer, och det finns många nyinflyttade som måste få träffa sina nya politiker, säger Ica-handlaren Urban Svensson.

Representanter kommer bli utfrågade på en scen, men också få fri tid att tala. Det hela avslutas sedan med en debatt. Evenemanget kallas för Hammarös Almedalen.

– Jag tror att det finns ett stort intresse från kommuninvånarna att träffa politikerna. Och politikerna får för lite kredd för det de gör. Både opposition och majoritet är lika viktiga. Nu vill jag lyfta dem. Kommunvalet är väldigt personligt, jag tror vi måste träffa våra politiker för att bilda en uppfattning. Min butik ligger också i ett område där befolkningen växer, och det finns många nyinflyttade som måste få träffa sina nya politiker, säger Ica-handlaren Urban Svensson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.