2018-08-20 08:39

2018-08-20 08:39

Ny platschef på Stora Enso

SKOGHALL

Marie Morin har utsetts till ny platschef på Stora Ensos bruk i Skoghall. Hon tillträder den 1 september 2018.

Marie Morin, som sedan den 1 april har varit tillförordnad platschef på Skoghalls bruk, har jobbat inom Stora Enso i 20 år och har haft flera ledande befattningar inom massa, kartong och PE-beläggning.

– Det känns fantastiskt att få vara med att utveckla och rusta Skoghalls bruk för en hållbar framtid tillsammans med alla kunniga och engagerade medarbetare. Jag känner ett stort stöd i organisationen och har en bred erfarenhet av verksamheten, säger Marie Morin, i ett pressmeddelande.

Skoghalls bruk, med cirka 800 medarbetare, tillverkar kartong till livsmedelsförpackningar och har en produktionskapacitet på 780 000 ton kartong per år.

Marie Morin, som sedan den 1 april har varit tillförordnad platschef på Skoghalls bruk, har jobbat inom Stora Enso i 20 år och har haft flera ledande befattningar inom massa, kartong och PE-beläggning.

– Det känns fantastiskt att få vara med att utveckla och rusta Skoghalls bruk för en hållbar framtid tillsammans med alla kunniga och engagerade medarbetare. Jag känner ett stort stöd i organisationen och har en bred erfarenhet av verksamheten, säger Marie Morin, i ett pressmeddelande.

Skoghalls bruk, med cirka 800 medarbetare, tillverkar kartong till livsmedelsförpackningar och har en produktionskapacitet på 780 000 ton kartong per år.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.