2018-06-18 17:33

2018-06-18 17:33

Mc och bil i krock

HAMMARÖ

En motorcykel och en bil uppges ha krockat på Nygatan på Hammarö.

Det är oklart hur olyckan har gått till. Enligt uppgift från polisen är motorcykelföraren vid medvetande men klagar på smärtor i benen.

Det är oklart hur olyckan har gått till. Enligt uppgift från polisen är motorcykelföraren vid medvetande men klagar på smärtor i benen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.