2018-05-25 10:19

2018-05-25 10:29

Actic tar över på Nolgård

HAMMARÖ

Det kommer att finnas ett gym på Nolgård även i fortsättningen. Actic, med fyra gym i Karlstad inklusive det på badhuset, tar över konkursdrabbade Optimal tränings lokal enligt ett pressmeddelande.

Nuvarande medlemmar erbjuds träning vid Acitcs gym i Karlstad i väntan på öppning på Hammarö. Gymmet blir på 750 kvadratmeter och det kommer finnas både träning med maskiner, gruppträning och personliga tränare.

Gymmet beräknas öppna i mitten av juni efter viss renovering.

Nuvarande medlemmar erbjuds träning vid Acitcs gym i Karlstad i väntan på öppning på Hammarö. Gymmet blir på 750 kvadratmeter och det kommer finnas både träning med maskiner, gruppträning och personliga tränare.

Gymmet beräknas öppna i mitten av juni efter viss renovering.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.