2018-05-22 17:39

2018-05-22 17:39

Fyra partier samverkar i valrörelsen

HAMMARÖ

Moderaterna, Kristdemokraterna, Miljöpartiet och Liberalerna väljer att tillsammans satsa mot valet i höst.

I ett pressmeddelande skriver de att alliansen kallas Hammarösamverkan och att de enats om de stora lokala frågorna på Hammarö inför valet.

– Den kommande mandatperioden kommer att vara ett ekonomiskt stålbad som en följd av den kraftiga utbyggnaden och renoveringen av skolor och förskolor. I ett sådant allvarligt läge krävs en stabil majoritet som tar gemensamt ansvar och genomför nödvändig utveckling av kommunen, skriver Hammarösamverkan i pressmeddelandet.

Gruppledarna för de fyra partierna i Hammarösamverkan har kallat till en presskonferens nu på måndag där de avser att presentera sin valplattform.

 

I ett pressmeddelande skriver de att alliansen kallas Hammarösamverkan och att de enats om de stora lokala frågorna på Hammarö inför valet.

– Den kommande mandatperioden kommer att vara ett ekonomiskt stålbad som en följd av den kraftiga utbyggnaden och renoveringen av skolor och förskolor. I ett sådant allvarligt läge krävs en stabil majoritet som tar gemensamt ansvar och genomför nödvändig utveckling av kommunen, skriver Hammarösamverkan i pressmeddelandet.

Gruppledarna för de fyra partierna i Hammarösamverkan har kallat till en presskonferens nu på måndag där de avser att presentera sin valplattform.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.