2018-05-14 13:53

2018-05-14 13:53

Slog vas i huvudet på man

HAMMARÖ

Mannen satt och pratade med bekanta när han plötsligt fick en tung vas i huvudet.

En misstänkt man i 60-årsåldern kunde gripas relativt snart. Han är nu misstänkt för grov misshandel men släppt efter förhör. Den misshandlade mannen fick ett jack i huvudet. Motivet till vasattacken som inträffade på lördagskvällen framgår inte av polisanmälan.

En misstänkt man i 60-årsåldern kunde gripas relativt snart. Han är nu misstänkt för grov misshandel men släppt efter förhör. Den misshandlade mannen fick ett jack i huvudet. Motivet till vasattacken som inträffade på lördagskvällen framgår inte av polisanmälan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.