2017-10-27 13:49

2017-10-27 13:49

Invigde ny bensinstation

HAMMARÖ

På fredagen invigde OK Värmland en ny automatstation på handelsområdet Nolgård på Hammarö.

Den är placerad mellan Stora Coop och Ica Kvantum och erbjuder tankning av diesel, biodiesel och bensin.

OK Värmland har nu 18 bemannade stationer och nio automatstationer. Bolaget har även gjort en satsning på den bemannade anläggningen i Skoghall. Både in- och utsidan har moderniserats och stationen har fått ett utökat sortiment av snabbmat.

Den är placerad mellan Stora Coop och Ica Kvantum och erbjuder tankning av diesel, biodiesel och bensin.

OK Värmland har nu 18 bemannade stationer och nio automatstationer. Bolaget har även gjort en satsning på den bemannade anläggningen i Skoghall. Både in- och utsidan har moderniserats och stationen har fått ett utökat sortiment av snabbmat.