2017-10-27 13:49

2017-10-27 13:49

Invigde ny bensinstation

HAMMARÖ

På fredagen invigde OK Värmland en ny automatstation på handelsområdet Nolgård på Hammarö.

Den är placerad mellan Stora Coop och Ica Kvantum och erbjuder tankning av diesel, biodiesel och bensin.

OK Värmland har nu 18 bemannade stationer och nio automatstationer. Bolaget har även gjort en satsning på den bemannade anläggningen i Skoghall. Både in- och utsidan har moderniserats och stationen har fått ett utökat sortiment av snabbmat.

Den är placerad mellan Stora Coop och Ica Kvantum och erbjuder tankning av diesel, biodiesel och bensin.

OK Värmland har nu 18 bemannade stationer och nio automatstationer. Bolaget har även gjort en satsning på den bemannade anläggningen i Skoghall. Både in- och utsidan har moderniserats och stationen har fått ett utökat sortiment av snabbmat.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.