2017-10-16 07:15

2017-10-16 07:15

Allvarligt skadad efter frontalkrocken på Hammaröleden

Den man och kvinna som i fredagskväll frontalkrockade på Hammaröleden är båda hemmahörande i Stockholm.

nwt.se var under måndagsmorgonen i kontakt med landstinget som kunde bekräfta att mannen, 46 år gammal, fått lämna sjukhuset medan kvinnan, 41 år gammal, sedan i fredagskväll vårdas på Centralsjukhuset i Karlstad med allvarliga skador.

Enligt den kommuniké som kom vid 08.00-tiden på lördagsmorgonen handlar det som frakturer och bröstkorgsskada.

Larmet om olyckan kom vid 21.20 på fredagskvällen och både mannen och kvinnan satt fastklämda när räddningspersonal anlände till platsen.

nwt.se var under måndagsmorgonen i kontakt med landstinget som kunde bekräfta att mannen, 46 år gammal, fått lämna sjukhuset medan kvinnan, 41 år gammal, sedan i fredagskväll vårdas på Centralsjukhuset i Karlstad med allvarliga skador.

Enligt den kommuniké som kom vid 08.00-tiden på lördagsmorgonen handlar det som frakturer och bröstkorgsskada.

Larmet om olyckan kom vid 21.20 på fredagskvällen och både mannen och kvinnan satt fastklämda när räddningspersonal anlände till platsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.