2017-09-29 05:04

2017-09-29 05:16

Man gripen för relationsmisshandel

En man i 40-årsåldern misstänks ha misshandlat sin flickvän under natten till fredagen.

Det var vid klockan 01.16 som polisen larmades om bråk i en lägenhet på Hammarö. Man åkte dit och kunde gripa mannen som nu är misstänkt för att ha misshandlat sin flickvän samt en kvinna som är bekant med henne.

Mannen ska förhöras efter att han nyktrat till.

Det var vid klockan 01.16 som polisen larmades om bråk i en lägenhet på Hammarö. Man åkte dit och kunde gripa mannen som nu är misstänkt för att ha misshandlat sin flickvän samt en kvinna som är bekant med henne.

Mannen ska förhöras efter att han nyktrat till.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.