2017-07-13 14:26

2017-07-13 14:26

Premiärtur för badbåt

HAMMARÖ

På lördag sker premiärturen för badbåten som ska ta badsugna gäster ut till Hammarös skärgård – helt gratis. Initiativet är från Hammarö kommun och under sommaren sköts trafiken av Karlstad Sjötrafik.

Båten avgår varje heltimme mellan 10-18 från Lillängshamnen, via Möruddens ångbåtsbrygga för att till sist komma fram till Västra Söön. Sedan går båten givetvis tillbaka samma väg som den kom. Badbåten går varje dag från lördag den 15:e juli till söndagen den 30:e juli.

Båten avgår varje heltimme mellan 10-18 från Lillängshamnen, via Möruddens ångbåtsbrygga för att till sist komma fram till Västra Söön. Sedan går båten givetvis tillbaka samma väg som den kom. Badbåten går varje dag från lördag den 15:e juli till söndagen den 30:e juli.