2016-07-19 13:37

2016-07-19 13:41

Kvinna misshandlade anställd

KARLSTAD

I söndags skedde misshandeln i en matvaruaffär i Skoghall.

Den 29-åriga kvinnan blev ombedd av personal att visa upp innehållet i sin väska, men vägrade. Kvinnan slog då en anställd och försvinner i en bil. Vittnen fanns på plats vid händelsen. Kvinnan misstänks nu för misshandel och olovlig körning.

Den 29-åriga kvinnan blev ombedd av personal att visa upp innehållet i sin väska, men vägrade. Kvinnan slog då en anställd och försvinner i en bil. Vittnen fanns på plats vid händelsen. Kvinnan misstänks nu för misshandel och olovlig körning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.