2016-04-24 14:04

2016-04-24 14:04

Stal dyrbar maskin

HAMMARÖ

En så kallad padda, en maskin som används för att jämna till marken inför asfaltläggning, stals vid 05-tiden på torsdagen från Lillängshamnen i Skoghall. Ett vittne såg hur en person lyfte upp maskinen på en lastbil och försvann.

Senare stoppades ekipaget i Karlskoga och en 47-årig man från Litauen greps. Häktningsförhandlingar mot honom pågick under söndagen. Paddan är värd 80 000 kronor.

Senare stoppades ekipaget i Karlskoga och en 47-årig man från Litauen greps. Häktningsförhandlingar mot honom pågick under söndagen. Paddan är värd 80 000 kronor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.