2016-03-03 14:03

2016-03-03 14:03

Blåst på Adelebiljetter på Blocket

HAMMARÖ

Killen trodde att han hade kommit över fyra Adelebiljetter på Blocket. Han swishade över 5 000 kronor till ”säljaren”. Men några biljetter fick han inte och nu är händelsen anmäld som bedrägeri.

Killen har efteråt kunnat konstatera att den som sa sig kunna sälja Adelebiljetter också hade andra erbjudanden men att de mobilnummer man kunde nå honom på nu var stängda. Eva-Marie Hallgren är förundersökningsledare på bedrägeri vid Värmlandspolisen.

– Det finns ingen misstänkt än, men vi har begärt in uppgifter på vem som äger bankkontot som swishnumret var kopplat till så då får vi ju veta vem som fått pengarna.

 

Killen har efteråt kunnat konstatera att den som sa sig kunna sälja Adelebiljetter också hade andra erbjudanden men att de mobilnummer man kunde nå honom på nu var stängda. Eva-Marie Hallgren är förundersökningsledare på bedrägeri vid Värmlandspolisen.

– Det finns ingen misstänkt än, men vi har begärt in uppgifter på vem som äger bankkontot som swishnumret var kopplat till så då får vi ju veta vem som fått pengarna.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.