2016-02-08 19:31

2016-02-15 06:40

Lars Lerin och Junior blir föräldrar

HAMMARÖ

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques Lerin har blivit föräldrar till en liten brasiliansk pojke.

Det här avslöjade Junior på måndagskvällen genom att lägga ut serie bilder på Facebook. På en av de utlagda bilderna håller Junior den lille pojken i famnen och kommentaren i bildtexten lyder: ”Min son, jag älskar dig!”. På en annan bild ses pojken tillsammans med både Lars och Junior.

Uppdateringen på Manoel Marques Facebooksida fick snabbt väldigt många kommentarer, lyckönskningar och hundratals gillanden.

Huruvida pojken är Juniors biologiska son eller om det är fråga om adoption är inte känt.

Det här avslöjade Junior på måndagskvällen genom att lägga ut serie bilder på Facebook. På en av de utlagda bilderna håller Junior den lille pojken i famnen och kommentaren i bildtexten lyder: ”Min son, jag älskar dig!”. På en annan bild ses pojken tillsammans med både Lars och Junior.

Uppdateringen på Manoel Marques Facebooksida fick snabbt väldigt många kommentarer, lyckönskningar och hundratals gillanden.

Huruvida pojken är Juniors biologiska son eller om det är fråga om adoption är inte känt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.