2016-01-27 17:51

2016-01-27 19:29

Körfält blockerat efter olycka

HAMMARÖ

En trafikolycka med två bilar inträffade på Hovlandavägen, Hammarö, vid 17.30 på onsdagen.

Två personer fördes till sjukhuset med nacksmärtor. Det ska endast röra sig om lindriga skador.

- Det var en bil som körde in i sidan på en annan bil. Totalt färdades sex personer i bilarna och när vi kom fram till platsen befann sig en person kvar i vardera bil som var skadade, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstadsregionen.

 

 

Två personer fördes till sjukhuset med nacksmärtor. Det ska endast röra sig om lindriga skador.

- Det var en bil som körde in i sidan på en annan bil. Totalt färdades sex personer i bilarna och när vi kom fram till platsen befann sig en person kvar i vardera bil som var skadade, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstadsregionen.