2015-10-31 12:13

2015-11-01 08:51

Inbrott på Pekås

SKOGHALL

Någon gång under natten har det varit inbrott i Pekås butik på Skoghall. Enligt polisen är det först och främst tobak som har stulits.

– Entrédörren var uppbruten och de har även brutit upp ytterligare några dörrar inne i butiken. De har sedan klippt upp ett skåp innehållande tobaksvaror, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl hos polisen i Karlstad.

Värdet på tobaksvarorna som stulits är okänt.

 

– Entrédörren var uppbruten och de har även brutit upp ytterligare några dörrar inne i butiken. De har sedan klippt upp ett skåp innehållande tobaksvaror, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl hos polisen i Karlstad.

Värdet på tobaksvarorna som stulits är okänt.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.