2015-08-15 08:45

2015-08-15 08:49

Hammaröpar tog VM-silver i Boogie Woogie

DANS

Joel Lundberg och Linnea Takman från Dancing Team Club Hammarö tog vid de pågående världsmästerskapen i Boogie Woogie i Stuttgart hem silvermedaljen i juniorklassen.

Vann gjorde Jonas Boberg och Ebba Victorin från Mälardalens Dansklubb medan silvret alltså gick till Hammarödansarna Joel Lundberg och Linnea Takman.

Totalt deltog 21 par från sex olika nationer. Fyra av nationerna var representerade i finalen och bronsplatsen gick till Norge. Förutom första- och andraplatsen intog Sverige också en niondeplats via Niklas Skarin och Alice Jansson från Dance Port Fjällbacka/Västkustbuggarna Tanumshede, en tolfteplats via VM-debutanterna Hampus Falk och Emilia Ivarsson samt en femtondeplats via Gustav Lundberg och Evelina Takman, båda paren liksom silvermedaljörerna från Dancing Team Club Hammarö.

Vann gjorde Jonas Boberg och Ebba Victorin från Mälardalens Dansklubb medan silvret alltså gick till Hammarödansarna Joel Lundberg och Linnea Takman.

Totalt deltog 21 par från sex olika nationer. Fyra av nationerna var representerade i finalen och bronsplatsen gick till Norge. Förutom första- och andraplatsen intog Sverige också en niondeplats via Niklas Skarin och Alice Jansson från Dance Port Fjällbacka/Västkustbuggarna Tanumshede, en tolfteplats via VM-debutanterna Hampus Falk och Emilia Ivarsson samt en femtondeplats via Gustav Lundberg och Evelina Takman, båda paren liksom silvermedaljörerna från Dancing Team Club Hammarö.