2015-06-27 13:48

2015-06-27 13:48

Veteranrally på två hjul på Hammarö

HAMMARÖ: Full fart med Hammarö MC-veteraner

Det var glada miner och brummande motorer i Skoghallsparken, start- och målplatsen för helgens veteranrally arrangerat av Hammarö MC-veteraner, när över 100 motorcyklister och mopedförare samlades för att åka en förbestämd runda på Hammarö.

Den tvåhjuliga färden gick via Lillängshamnen, Möruddens badplats, Ruds badplats, Tynäsudde och fiskemuseet för att till sist landa i Skoghallsparken igen. Väl i parken igen väntade något av en folkfest i form av ett hundratal motorintresserade och underhållning av Bengt Alsterlind.

– Vi har bättre tur med vädret i år. Förra året ösregnade det, men det kom 80 motorcyklister ändå, berättar Rune Johansson som i år åker tillsammans med sitt barnbarn och rallyts yngste deltagare Olle Widing, åtta år.

Den tvåhjuliga färden gick via Lillängshamnen, Möruddens badplats, Ruds badplats, Tynäsudde och fiskemuseet för att till sist landa i Skoghallsparken igen. Väl i parken igen väntade något av en folkfest i form av ett hundratal motorintresserade och underhållning av Bengt Alsterlind.

– Vi har bättre tur med vädret i år. Förra året ösregnade det, men det kom 80 motorcyklister ändå, berättar Rune Johansson som i år åker tillsammans med sitt barnbarn och rallyts yngste deltagare Olle Widing, åtta år.