2009-06-02 22:30

2015-04-13 08:31

Balkongbrand på Skoghall

SKOGHALL

Några ungdomar slog larm när de såg öppna lågor slå ut från en balkong på tredje våningen på Tallvägen i Skoghall vid 14-tiden på tisdagen.

Brandkåren ryckte ut med full styrka, men kunde snart konstatera att det inte rörde sig om en lägenhetsbrand. Enligt polisen hade lägenhetsinnehavaren, som var hemma men som inte hade märkt någonting, fimpat i en plastaskkopp fler timmar tidigare. Man misstänker att den glödande fimpen sedan orsakat branden i balkongmöblemanget.

Brandkåren ryckte ut med full styrka, men kunde snart konstatera att det inte rörde sig om en lägenhetsbrand. Enligt polisen hade lägenhetsinnehavaren, som var hemma men som inte hade märkt någonting, fimpat i en plastaskkopp fler timmar tidigare. Man misstänker att den glödande fimpen sedan orsakat branden i balkongmöblemanget.

Till händelsekartan