2018-09-07 16:52

2018-09-07 16:52

Uddeholm lanserar nytt pulverstål

HAGFORS

Stålföretaget Uddeholm introducerar ett nytt unikt pulverstål på marknaden enligt ett pressmeddelande.

Pulverstålet som går under namnet Uddeholm Vancron SuperClean kan användas i tillverkning av medaljer, mynt, bestick och kastruller. Pulverstålet har unika egenskaper som särskilt efterfrågas till krävande produktionsmiljöer där man jobbar med hög precision eller komplext designade verktyg. Uddeholm Vancron Superclean lanserades i Asien i augusti. Under hösten kommer pulverstålet att lanseras i Europa följt av Nordamerika.

Pulverstålet som går under namnet Uddeholm Vancron SuperClean kan användas i tillverkning av medaljer, mynt, bestick och kastruller. Pulverstålet har unika egenskaper som särskilt efterfrågas till krävande produktionsmiljöer där man jobbar med hög precision eller komplext designade verktyg. Uddeholm Vancron Superclean lanserades i Asien i augusti. Under hösten kommer pulverstålet att lanseras i Europa följt av Nordamerika.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.