2018-09-07 02:23

2018-09-07 05:14

Man gripen för hot och knivbrott

En man i 20-årsåldern greps i Hagfors sent på torsdagskvällen.

Polisen larmades klockan 22.34.

– Vad jag förstår har han hotat en man och en kvinna med en kniv utomhus i Hagfors. Och så har han även sparkat på mannens bil, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Brottsrubriceringarna är olaga hot, skadegörelse och brott mot knivlagen.

Ingen av de inblandade ska ha skadats fysiskt.

Mannen anhölls senare under natten.

Polisen larmades klockan 22.34.

– Vad jag förstår har han hotat en man och en kvinna med en kniv utomhus i Hagfors. Och så har han även sparkat på mannens bil, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Brottsrubriceringarna är olaga hot, skadegörelse och brott mot knivlagen.

Ingen av de inblandade ska ha skadats fysiskt.

Mannen anhölls senare under natten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.