2018-07-27 17:05

2018-07-27 17:05

Fler ställer in städinsatser

HAGFORS: Prioriterar fler besök

Nästa kommun att omprioritera från städinsatser till fler besök är Hagfors kommun.

Sociala- och vård- och omsorgsavdelningen i Hagfors kommun väljer att skjuta upp planerade städningar på grund av värmen. I stället kommer man att prioritera fler besök. Uppehållet kommer att vara i minst en vecka.

– Det finns behov av att avsätta mer tid för besök hos vård- och omsorgstagare som behöver extra mycket stöd för att svalka av sig och få i sig vätska i den här hettan, samtidigt som vi behöver avlasta vår personal som jobbar under tuffa förhållanden just nu, säger Isa Nyberg, medicinsk ansvarig sjuksköterska, Hagfors kommun till kommunens hemsida.

Sociala- och vård- och omsorgsavdelningen i Hagfors kommun väljer att skjuta upp planerade städningar på grund av värmen. I stället kommer man att prioritera fler besök. Uppehållet kommer att vara i minst en vecka.

– Det finns behov av att avsätta mer tid för besök hos vård- och omsorgstagare som behöver extra mycket stöd för att svalka av sig och få i sig vätska i den här hettan, samtidigt som vi behöver avlasta vår personal som jobbar under tuffa förhållanden just nu, säger Isa Nyberg, medicinsk ansvarig sjuksköterska, Hagfors kommun till kommunens hemsida.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.