2018-07-13 08:31

2018-07-13 08:31

Bevattningsförbud på nytt

HAGFORS/MUNKFORS: "Vattenverket får jobba hårt"

Den 10 juli tog Hagfors kommun beslut om att dra tillbaka bevattningsförbudet. Nu har ett nytt bevattningsförbud införts.

Hagfors kommun levererar även vatten till Munkfors kommun och Olsäter, så beslutet berör även dem.

– Vattenverket får jobba hårt för att hänga med och vi är oroliga att vi inte ska hinna producera tillräckligt om förbrukningen fortsätter i den här takten, säger Anders Lundberg, va-samordnare till Hagfors kommuns hemsida.

Hagfors kommun levererar även vatten till Munkfors kommun och Olsäter, så beslutet berör även dem.

– Vattenverket får jobba hårt för att hänga med och vi är oroliga att vi inte ska hinna producera tillräckligt om förbrukningen fortsätter i den här takten, säger Anders Lundberg, va-samordnare till Hagfors kommuns hemsida.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.