2018-07-05 13:49

2018-07-05 13:49

Nedslagen hittad i trapphus

HAGFORS

Blödande från sår i huvudet hittades en 39-årig man i ett trapphus i Hagfors i onsdags kväll.

En 34-årig man är nu misstänkt för grov misshandel och för att ha slagit den andre i ansiktet och sedan sparkat på honom.

 

En 34-årig man är nu misstänkt för grov misshandel och för att ha slagit den andre i ansiktet och sedan sparkat på honom.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.